Kun
tikun päässä olevan suklaatikkarin sulattaa kuuman maidon joukkoon, tuloksena
on kaakaojuoma.
Suklaatikkarit
1 levy valkoista
suklaata (Panda valkosuklaa 130 g)
1 levy maitosuklaata
(Fazerin sininen 200 g)
1 levy taloussuklaata
(Fazerin taloussuklaa 200 g)
silikonimuotti
kertakäyttölusikoita
tms
Sulata valkosuklaa
vesihauteessa ja lusikoi sitä silikonimuottien pohjalle.
Sulata maitosuklaa ja
taloussuklaa vesihauteessa ja täytä muotit seoksella.
Jos suklaa pursuaa
muotin yli, pyyhkäise liiat pois metallilastalla. Laita muotti suklaineen
jääkaappiin 15-30 minuutin ajaksi. Vahdi ettei suklaa kovetu liikaa!.
Kun suklaa on hieman
jähmettynyt, työnnä jokaiseen suklaaseen kertakäyttölusikka ja laita muotti
takaisin jääkaappiin. Kaada valkosuklaakulhoon kupillinen kuumaa maitoa ja
liuota kulhon reunoille jäänyt suklaa maidon joukkoon. Kaada tämä maito sitten
toiseen suklaakulhoon ja liuota loputkin suklaat. Näin mitään ei mene hukkaan
ja saat heti kaakaomaistiaiset.
Irrota suklaat
varovasti muotista seuraavana päivänä ja paketoi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti