Nopealla
vilkaisulla jääkaappiin selvisi, että tänään ei tarvitse käydä kaupassa.
Viikonlopun ruoantähteistä ja pakastimen aarteista saadaan aikaan upea kolmen
ruokalajin päivällinen kahdelle.
Isänpäivän riekoista tähteiksi jääneitä koipia ja reilu desilitra kastiketta. Kun sen alle
laitetaan paahtoleipää sekä sipaisu ankanmaksamoussea ja
päälle vatkattua kananmunaa johon on sekoitettu juustoraastetta, alkupalat ovat
uunissa käynnin jälkeen valmiit. Pikkulusikallinen mustaherukkahilloa mauksi ja koristeeksi.
Pääruoaksi
pakastepinaattikeittoa ja kananmunia. Vaikka meillä ei juuri valmisruokia
harrasteta, pakastepinaattikeitto on niin hyvää ettei sitä kannata laittaa
itse. Pahus kun pekonia ei ollut. Sitä olisi voinut paahtaa ja murustella pinaattikeiton pinnalle.
Jälkkäriksi
unelmatorttua, kermavaahtoa ja lakkahilloa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti