Tein
tämän avokado-vuohenjuustotahnan leivänpäälliseksi, mutta varmaan sitä voisi
käyttää jossain ruoka-annoksessakin. Pelkästä avokadosta ja vuohenjuustosta
tulee sellaisenaan ihan hyvän makuista tahnaa. Sitä voi kuitenkin halutessaan
maustaa enemmän texmex-henkiseksi lisäämällä joukkoon ripauksen juustokuminaa,
chilijauhetta ja valkosipulijauhetta.
Avokado-vuohenjuustotahna
1
pienehkö ready-to-eat avokado
1 rkl sitruunamehua
100
g vuohenjuustoa
(juustokuminaa,
chilijauhetta, valkosipulijauhetta)
Leikkaa
avokado sekä vuohenjuusto pieniksi paloiksi, lisää sitruunamehu ja aja yleiskoneessa tasaiseksi
massaksi. Mausteet voi sekoittaa tahnan joukkoon tai ripotella vasta leivän päälle.
Käytä tahna mieluiten vielä samana päivänä, sillä avokado hapettuu ja tummuu nopeasti.
Käytä tahna mieluiten vielä samana päivänä, sillä avokado hapettuu ja tummuu nopeasti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti