perjantai 21. heinäkuuta 2017

Neljän aineksen mansikka-kookosfruitie ja muita tuoremansikkareseptejä



Mansikka-aika on nyt parhaimmillaan ja mansikka on parhaimmillaan ihan tuoreeltaan nautittuna. Sellaisenaan, kerman kanssa, kakun päällä, kiisselinä, vispipuurona, pannacotan joukossa, salaatissa, hedelmäsalaatissa, kääretortussa, pannukakun, lettujen tai köyhien ritareiden kanssa, juomana


Mansikka-kookosfruitie

1 l mansikoita
1,6 dl kookoskermaa
1 limetin mehu
pinnalle
raastettua limetinkuorta ja kookoshiutaleita

Nypi mansikoista kannat pois ja laita ne tehosekoittimeen kookoskerman sekä limettimehun kanssa. Pyöräytä aineksista juoma ja kaada se kahteen lasiin. Viimeistele raastetulla limetinkuorella ja kookoshiutaleilla.


Ei kommentteja: