Grillikoosteen
viimeisessä osassa grillataan vedeneläviä, kasviksia ja jälkiruokaa.
Vartaassa
grillattavat raaka-aineet kannattaa aina valita siten, että niillä on
suunnilleen sama kypsymisaika, ettei osa aineksista jää raa’aksi ja osa paistu
ylikypsäksi. Jos ei ole ihan varma kypsymisajoista, voi työntää yhteen vartaaseen
vain yhtä lihaa/kasvista. Foliopaketissa kypsentäminen vastaa eräänlaista
höyrykypsentämistä grillissä ja juurekset kannattaa aina hiukan esikypsentää.
maissi-tomaatti-avokadosalaatti
karviaismarjakastike
”surf
& turf”, limettimajoneesi
pastis-limettivoi,
avokado-appelsiinisalaatti
juurekset
ja jättikatkaravunpyrstöt
timjami-vadelmakastike
sinihomejuusto
ja balsamicosiirappi
suklaata
ja banaania grillissä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti