Eilinen avokado-mangosalaatti oli niin hyvää ja isosta kulhollisesta huolimatta se loppui ihan kesken, että päätin
laittaa jokiravunpyrstöistä alkupalan avokadon kanssa. Tästä tulikin todella helppo
ja nopea pikkusuolainen.
Avokadoa ja chilimarinoituja
jokiravunpyrstöjä
1
prk (200 g) jokiravunpyrstöjä
2 avokadoa kuutioina
sweet chili –kastiketta
Sriracha –chilikastiketta
sitruunan mehua
lehtipersiljaa
Sekoitin
valutettuihin ravunpyrstöihin sweet chili-kastiketta ja vähäsen Srirachaa ja
marinoin rapuja pari tuntia jääkaapissa. Halkaisin ihanan pehmeän ready-to-eat
-avokadon ja poistin kiven. Viiltelin puolikkaat kuutioiksi kuoren sisällä ja
kaavin palat lusikalla kulhoon. Puristin päälle hieman sitruunamehua ja
sekoitin yhteen marinoitujen jokiravunpyrstöjen kanssa ja nostelin sekoituksen
takaisin kuoriin. Herkullista!
4 kommenttia:
Olipas upea ohje! Tein näitä eilen iltapalaksi, eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi.
SeijaH
Helppoa ja hyvää. Jos tarjoat kavereillekin, älä vaan paljasta miten yksinkertainen tämä ohje on ;)
Tarjoan varmasti alkupaloina pitkin kesää! Ja en paljasta helppoutta, enkä reseptiä, sanon vaan, että tulkaa meille syömään.
Mieheni totesi,ettei hän ole koskaan syönyt näin hyviä pyrstöjä, lempparimausteensa sattuu olemaan chili ;D.
:D
Lähetä kommentti