keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Avokadoa ja chilimarinoituja jokiravunpyrstöjä



Eilinen avokado-mangosalaatti oli niin hyvää ja isosta kulhollisesta huolimatta se loppui ihan kesken, että päätin laittaa jokiravunpyrstöistä alkupalan avokadon kanssa. Tästä tulikin todella helppo ja nopea pikkusuolainen.


Avokadoa ja chilimarinoituja jokiravunpyrstöjä

1 prk (200 g) jokiravunpyrstöjä
2 avokadoa kuutioina
sweet chili –kastiketta
Sriracha –chilikastiketta
sitruunan mehua
lehtipersiljaa

Sekoitin valutettuihin ravunpyrstöihin sweet chili-kastiketta ja vähäsen Srirachaa ja marinoin rapuja pari tuntia jääkaapissa. Halkaisin ihanan pehmeän ready-to-eat -avokadon ja poistin kiven. Viiltelin puolikkaat kuutioiksi kuoren sisällä ja kaavin palat lusikalla kulhoon. Puristin päälle hieman sitruunamehua ja sekoitin yhteen marinoitujen jokiravunpyrstöjen kanssa ja nostelin sekoituksen takaisin kuoriin. Herkullista!


4 kommenttia:

Seilena kirjoitti...

Olipas upea ohje! Tein näitä eilen iltapalaksi, eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi.

SeijaH

Tuplaespresso kirjoitti...

Helppoa ja hyvää. Jos tarjoat kavereillekin, älä vaan paljasta miten yksinkertainen tämä ohje on ;)

Seilena kirjoitti...

Tarjoan varmasti alkupaloina pitkin kesää! Ja en paljasta helppoutta, enkä reseptiä, sanon vaan, että tulkaa meille syömään.
Mieheni totesi,ettei hän ole koskaan syönyt näin hyviä pyrstöjä, lempparimausteensa sattuu olemaan chili ;D.

Tuplaespresso kirjoitti...

:D