Ikuinen
kysymys: perunaa, pastaa vai riisiä pääruoan lisäkkeeksi? Ei tänään. Tämä ruoka
lähti kysymyksestä, mitä risottopannukakkujen kanssa pääruoaksi.
Risottopannukakkuja,
herkkusienikastiketta ja katkarapuja
4 dl vettä
2 dl risottoriisiä
hiukan suolaa riisin
keitinveteen
2 munaa
2 dl raastettua
parmesaania
3 rkl vehnäjauhoja
1,5 dl rouhittuja
cashewsuolapähkinöitä
valkopippuria
paistamiseen ruokaöljyä
paistamiseen ruokaöljyä
Keitä riisit pakkauksen
ohjeen mukaan ”al dente”, lisää juustoraaste, munat, vehnäjauho, pähkinät ja
pippuri, sekoita hyvin ja jäähdytä massa jääkaappikylmäksi. Jaa massa kahdeksaan
osaan, muotoile niistä pieniä pannukakkuja ja laita leivinpaperille viileään
odottamaan paistoa. (voi tehdä 6-8 tuntia etukäteen)
Paista risottopannukakut
isolla pannulla keskilämmöllä muutama kerrallaan molemmin puolin
kullanruskeiksi. Kuivaa ylimääräinen paistorasva talouspaperilla. Tarjoile
herkkusienikastikkeen ja katkarapujen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti