Kyllä
taas aamulla tuli hyvälle tuulelle, kun kuori ja leikkasi siivuiksi algarvelaisen
keitetyn kananmunan. En ole Suomessa vuosikausiin, jos ikinä, nähnyt kananmunissa
näin kauniin oransseja keltuaisia (eikä todellakaan ole
kuvankäsittelyohjelmalla paranneltu).
Minulle on ihan turha tulla selittämään,
että kyllähän niissä suomalaisissa luomumunissa jne blablabla… höpöhöpö, kun useammassakin
ostamassani suomalaisessa luomumunakennossa on ollut haaleimmat ”keltuaiset”
sitten 70-luvun kalarehulla ruokittujen kotkottajien munankeltuaisten. Jos ihan
taviskananmunat Suomessa ovat sekä maultaan että väriltään järjestään parempia
kuin luomuksi mainostetut, niin miksi kukaan haluaisi maksaa ekstraluomulisää
huonommasta tuotteesta? En minä ainakaan.
Mutta
millä ihmeellä täällä Portugalissa oikein ruokitaan kanoja, kun tavismunat ovat
todella maukkaita ja keltuainen näin mahdottoman kirkkaan oranssi? Näitä jos saisi Suomeen, niin
menekki olisi taattu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti