Annoksen
ulkonäkö on joskus yhtä tärkeä kuin makukin. Grillin lämpiämistä odotellessa
voi nauttia pienen amusen tai alkupalan, joka ei täytä liikaa, mutta joka herättää aistit
seuraavaa ruokalajia varten. Vaikka kotikeittiössä harvoin onnistuu ihan
täydellisten kuutioiden leikkaaminen, aina voi harjoitella. Hukkapalat menevät vaan
sitten eri kulhoon ja niistä sekoitetaan joku salaatti.
Viime viikonlopun alkupalamosaiikki leikattiin
vesimelonista
cantaloupesta
mangosta
avokadosta
brie
juustosta
Mausteeksi
jauhettiin hiukan
suolaa
mustapippuria
2 kommenttia:
Onpa nättiä,ruoan kanssa on kiva askarrella,ja ulkonäkö puoli ruokaa. Olen tehnyt hieman vastaavaa vesimelonilla ja fetalla.
Nättiä, joo, mutta 90% hukkapaloja :) On tällaista välillä ihan kiva askarrella.
Lähetä kommentti