torstai 17. lokakuuta 2013

Narinkkatorilla ranskalais-italialainen herkkutori


Nyt kannattaa tehdä retki Helsingin keskustaan, Kamppiin Narinkkatorille. Siellä on tarjolla ranskalaisten ja italialaisten pientuottajien herkkuja, suklaata, juustoja, salamia ja monenlaista muuta hyvää keskiviikosta sunnuntaihin. Minun mukaani sieltä tarttui salamia ja juustoja. Suklaatiskin kohdalla ryhdistäydyin ja uhrasin muutaman ajatuksen niille kiloille, jotka pitäisi karistaa vyötäröltä enkä ostanut suklaata, vaikka kieltämättä taistelin vähän aikaa tahdonvoimani kanssa. Mutta pullapuodin kohdalla kahvitäytteinen ja -kuorrutteinen èclair sai minut sortumaan... Tämä èclair oli täysin vastustamaton ja vähän toista maata kuin omat kesäiset yritelmäni tästä ranskalaisherkusta (vaikka eivät nekään huonoja olleet). Valitettavasti "kahvipullani" jäi sittemmin ruokakassin pohjimmaiseksi ja se oli vähän kärsineen näköinen kun lopulta sain kassin tyhjennetyksi, mutta makuun se ei onneksi vaikuttanut. Aivan ihanaa! Illalla sitten herkuteltiin siskon kanssa ja kuitattiin iltapala juustoilla, hedelmillä ja punaviinillä. Tosi terveellinen ranskalainen dieetti, siis.

Vielä ehtii herkkuostoksille Narinkkatorille.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Èclair... aah...ihanaa...

Jonna kirjoitti...

Kiitos vinkistä. En ole yhtään ennättänyt näemmä seurata maailmaa ympärilläni, tämä oli nimittäin jäänyt kokonaan huomaamatta.

Tuplaespresso kirjoitti...

@ Luimupupu
Kannattaa tehdä viikonloppuretki Helsinkiin :)

@ Jonna
Aika huonosti sitä on markkinoitu. Sattumalta huomasin minäkin. Mutta käypä katsomassa, mitä herkullisia kiusauksia sinä pystyt vastustamaan :)