perjantai 18. tammikuuta 2013

Laiskan kokin pikkuisen fiinimpi jansson



Janssoninkiusaus on paikallaan silloin kun ei millään viitsi kokata ja kuitenkin pitää syödä. Ainesten latominen vuokaan ei kestä kuin hetken ja loppu hoituu uunissa ihan itsekseen.


Se pikkuisen fiinimpi janssoninkiusaus

1 pussi (500 g) peruna-sipulipakastetta
1 sipuli
6 siivua graavilohta
1 rasia Abban anjovisfileitä (ei mitään janssonfileitä tms!!!)
2 dl kuohukermaa
vuoan voiteluun voita

Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi ja lisää se jäisen peruna-sipulisekoituksen joukkoon. Levitä puolet peruna-sipulista voidellun uunivuoan pohjalle. Lado sen päälle tasaisesti lohisiivut ja anjovisfileet ja ripottele viimeksi vielä loput peruna-sipuliseoksesta. Sekoita lopuksi keskenään anjovisrasian liemi ja kerma ja kaada vuokaan. Paista 200 asteessa vähän reilun tunnin ajan kunnes paistos on pinnalta kauniin ruskea.

Ei kommentteja: