Janssoninkiusaus
on paikallaan silloin kun ei millään viitsi kokata ja kuitenkin pitää syödä.
Ainesten latominen vuokaan ei kestä kuin hetken ja loppu hoituu uunissa ihan
itsekseen.
Se
pikkuisen fiinimpi janssoninkiusaus
1 pussi (500 g)
peruna-sipulipakastetta
1 sipuli
6 siivua graavilohta
1 rasia Abban
anjovisfileitä (ei mitään janssonfileitä tms!!!)
2 dl kuohukermaa
vuoan voiteluun voita
Leikkaa sipuli pieniksi
kuutioiksi ja lisää se jäisen peruna-sipulisekoituksen joukkoon. Levitä puolet
peruna-sipulista voidellun uunivuoan pohjalle. Lado sen päälle tasaisesti
lohisiivut ja anjovisfileet ja ripottele viimeksi vielä loput
peruna-sipuliseoksesta. Sekoita lopuksi keskenään anjovisrasian liemi ja kerma
ja kaada vuokaan. Paista 200 asteessa vähän reilun tunnin ajan kunnes paistos
on pinnalta kauniin ruskea.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti