Broileri
on helppo ja nopea raaka-aine kotikeittiössä. Broilerin maku kestää monipuolisesti
erilaisia mausteita, mikä varmaan tekeekin siitä niin suositun. Toisaalta
broileri ei välttämättä tarvitse mitään muuta kuin suolaa ja pippuria, jolloin aterian maku tehdään
lisäkkeillä. Mangosalsa toimii hyvin broilerinlihan kanssa. Mangosalsan lisäksi
broileri sai seurakseen sipulilla ja inkiväärillä maustettua riisiä.
Mangosalsa
1 mango
peukalonpään kokoinen pala inkivääriä
pieni punasipuli noin 150 g
3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa (ja/tai korianteria)
1 rkl punaviinietikkaa
puolikkaan limetin mehu
ripaus cayennea
Kuori mango ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuori
inkivääri ja hienonna se millin kuutioiksi. Kuori punasipuli ja pilko se
pieniksi kuutioiksi. Yhdistä ainekset keskenään. Mausta salsa lehtipersiljalla,
punaviinietikalla, limettimehulla sekä ripauksella cayennea. (Lehtipersiljan
lisäksi salsaan voi silputa tuoretta korianteria.) Anna salsan maustua jääkaapissa pari tuntia ennen käyttöä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti