perjantai 11. joulukuuta 2020

Viime hetken DIY -joululahjavinkit


Vieläkö pitäisi muistaa pienellä joululahjalla jotain sukulaista, tuttua, naapuria, työkaveria tms? Tässä muutama DIY –lahjavinkki jotka ehtii vielä tehdä ilahduttamaan saajaa.

Päivityksen otsikkokuvana on lahja kotoa opiskelemaan muuttavalle lapselle. Vihkollinen lempiruokien reseptejä ja purkki josta voi arpoa sopivan reseptin, kun ei keksi mitä ruokaa laittaisi. 

 


Itse tehty näkkileipä on nyt hyvin trendikästä. Siksi me teimme sitä jo vuonna 2012. Kolme pellillistä näkkäriä valmistuu helposti yhdessä illassa ja herkullisen mallasnäkkileivän resepti löytyy täältä.

 


Vähän vaativampaan jouluaskarteluun on biscottipuu -resepti. Se on upea kahvipöydän koriste niin omaan kotiin kuin lahjaksi.

 


Kaupasta saa eri tavoin maustettua teetä ja kahvia, mutta maustesokerit täytyy tehdä itse.

 


Jouluiset itse tehdyt Rocky Roadit ovat persoonallisempi lahja kuin kaupasta ostettu suklaarasia.

 


Suklaalla ja piparimausteilla aateloidut marenkipikkuleivät ehtivät pakettiin ja tuliaisiksi, mikäli joku ei itse ehdi syömään niitä sitä ennen.

 

2 kommenttia:

Sohvi kirjoitti...

Reseptivihkosia olenkin jaellut, omalle ja miehen pikkuveljille. Meillä on kuulema "aina niin eksoottista ruokaa" (sillä kertaa nokkosvohveleita) niin pitihän se laittaa vahinko kiertämään! 😄

Tuplaespresso kirjoitti...

Hyvä että "eksoottinen ruoka" kelpaa. Pikkuveljien makumaailmaa on aina hyvä avartaa riippumatta siitä minkä ikäisiä pikkuveljet ovat ;D