trendikkyydestä viis, kunhan ruoka maistuu hyvältä ja tuoreiden raaka-aineiden oma maku on tunnistettavissa mausteidenkin alta
maanantai 16. tammikuuta 2017
My favourite food writer & restaurant critic, Jay Rayner
Jay
Rayner on ehdoton suosikkini kaikista ruokatoimittajista/kriitikoista. Rakastan hänen
sarkasmiaan, joka osuu ja uppoaa. Ihan pakko linkittää tämä kolumni, johon ei ole mitään lisättävää. :D
Ikävää, että tämän linkin kautta liitytte ylimmäisiin asiantuntijoihin ja ruokanatseihin, jotka tietävät mitä muidenkin pitää syödä. Ruokarajoituksistani huolimatta olen seurannut blogia, ja soveltanut ohjeita sopiviksi. Mielensäpahoittaja.
Rayner ei kirjoituksessaan tarkoita lääketieteellisesti diagnosoituja oikeita ruokarajoitteita, vaan koko teksti käsittelee keksittyjä ”ruokarajoitteita”, jotka vaihtelevat muodin mukaan. Jos kuulut jälkimmäiseen ryhmään, ei voi mitään. Jos edelliseen, suosittelen lukemaan Raynerin tekstin uudelleen ja ajatuksella.
Mutta… kaikkia ei voi miellyttää. Ollaan sitten ruokanatseja :)
4 kommenttia:
Kiitos jakamisesta, en olisi tätäkään löytänyt muuten. Ei lisättävää minullakaan ;)
Hykertelin etenkin tuota sokeriosuutta.
Raynerilla on todella elävä ilmaisu. Kannattaa seurata the Guardianissa :)
Ikävää, että tämän linkin kautta liitytte ylimmäisiin asiantuntijoihin ja ruokanatseihin, jotka tietävät mitä muidenkin pitää syödä. Ruokarajoituksistani huolimatta olen seurannut blogia, ja soveltanut ohjeita sopiviksi. Mielensäpahoittaja.
Rayner ei kirjoituksessaan tarkoita lääketieteellisesti diagnosoituja oikeita ruokarajoitteita, vaan koko teksti käsittelee keksittyjä ”ruokarajoitteita”, jotka vaihtelevat muodin mukaan. Jos kuulut jälkimmäiseen ryhmään, ei voi mitään. Jos edelliseen, suosittelen lukemaan Raynerin tekstin uudelleen ja ajatuksella.
Mutta… kaikkia ei voi miellyttää. Ollaan sitten ruokanatseja :)
Lähetä kommentti