sunnuntai 10. marraskuuta 2013

epätrendikäs ruokablogi 1v. ja synttäriarvontaItsenäisyyspäivän aattona juhlitaan epätrendikkään ruokablogin yksivuotissynttäreitä!

Joulukuun viidentenä, Selman päivänä, tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun epätrendikäs ruokablogi syntyi bloggeriin. Alkujaan vain omaksi, perheen ja lähisuvun reseptiarkistoksi ajateltu blogi päätettiin kuitenkin lopulta avata kaikkien vapaasti luettavaksi ja huhti-toukokuun vaihteessa valitsimme blogin asetuksista ”julkinen” – klik! Samoihin aikoihin Jenni huoli meidät mukaan Suomen ruokablogit -listalleen ja Ankerias Top 100 ruokablogit –listaukseen, jossa epätrendikäs on vähitellen kivunnut kahdensadan isommalta puolelta hiukan pienempiin lukemiin käyden 19. lokakuuta ensimmäistä kertaa kaksinumeroisella sijoituksella. Myös rotissöörien jäsensivuilta löytyy linkki epätrendikkääseen ruokablogiin, samoin blogilistalta. Facebookiinkin avasimme sivun… mikäköhän se meidän salasana taas olikaan… hmmm… no kyllä se varmaan sielläkin päivittyy. FB:n hoito on jäänyt vähän retuperälle…  Iloksemme moni ruokabloggaajakin on lisännyt epätrendikkään ruokablogin suosikkilistalleen. Entä sinä? Joko jossain sinun blogisi sivupalkissa epätrendikkäät päivitykset näkyvät heti tuoreeltaan?

Vaikka markkinointi ei loppujen lopuksi ole ollut aktiivista, päivitystahti senkin edestä. Tähän mennessä päivitystahti ihan alkuvaiheen ahkerointia lukuun ottamatta on ollut lähes jokapäiväistä (joskus tosin isompi määrä päivityksiä ajastettuna etukäteen useammalle päivälle). Useimmiten nämä ovat olleet ihan oikeita reseptejä, mutta välillä vähän muutakin ruokatarinointia ja turinointia. Osan vuotta vietämme nykyään Portugalissa, joten opettelemme nyt myös sen alueen ruokakulttuuria ja nautimme paikallisten liha- ja kalatiskien monipuolisesta tuoretarjonnasta. Kumma juttu, että sieltä ei löydä eineksiä...

Blogimme makeat reseptit näyttävät olevan erityisen suosittuja. Lukukertojen ykkössijalla ihan omilla katseluluvuillaan keikkuu iki-ihanan britakakun resepti. Kommenttejamme ravintolapäivien tapahtumista on luettu ahkerasti ja mm maustettujen marenkien ohjeita käydään tutkimassa lähes päivittäin.

Haluamme kiittää kaikkia lukijoitamme mielenkiinnosta blogiamme kohtaan arpomalla Selman päivänä kolme pientä ranskalaishenkistä pakettia, sillä Ranskaahan pidetään kulinarismin ja gastronomian kehtona. (Hauska ja tahaton yhteensattuma, että aloitimme blogin juuri sinä päivänä. Isoäitini nimi oli Selma ja samannimiseksi ristittiin sisareni tyttärentytär, joka nyt on jo reipas nelivuotias. Selman perheen kommentti tästä blogista: "Hyvä sekoitus mummolaa ja modernia keittiötä.") 

Osallistu synttäriarvontaan kertomalla kommenttilaatikossa tai sähköpostilla, mitkä ovat sinun tai perheesi lempiruokia. Syttyykö suomalainen perinneresepteistä, terveellisistä –ton-ton-ruoista, eksoottisista ruokaohjeista suomalaiskauppojen tarjontaan sopeuttaen, vaiko jostain muusta? 

Lähetä kommenttisi viimeistään 4. joulukuuta tämän päivityksen kommentiksi tai meilaa epatrendikas ät gmailpistecom, kiitos. Niin, ja saa tänne heittää kommentteja muulloinkin. 

terveisin
Tuplaespresso & M

9 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Onnea ensimmäisestä vuodesta! Hienoa, kun päätitte laittaa blogin julkiseen jakoon. Ei näin hyviä reseptejä hienoine kuvineen kannatakkaan salassa pitää.:) Kova päivitystahtikin teillä on. Aina on jotain uutta luettavaa, kun tänne poikkeaa.:)

Lempiruoka? Lasagne on yksi lempiruoistani, mutta huippuhyviä ruokia on paljon muitakin. Sieni- ja kalaruoat ainakin ovat meillä suosiossa. Monet perinneruoatkin kelpaavat, mutta kaikenlaista uuttakin kokeillaan.:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut maukkaasta blogista! Lähes päivittäin vilkaisen,mitä uutta on tarjolla.

Kaikki ruokahan on hyvää, mutta ehkä lähimpänä on ne metsäsienet...

Seija H

ahle kirjoitti...

Onnea blogille ensimmäisestä vuodesta, tulkoon monen monta lisää! Meidän perheemme yhteinen lempiruoka on Flygande Jacob; kanaa ja hedelmiä ladottuna vuokaan ja kuorrutettuna chilikastikkeella ja ranskankermalla yms yms. Resepti taitaa alunperin olla peräisin ruotsinmaalta vaan sieltä on kyllä tullut monta muutakin hyvää kotiruokareseptiä alkaen Lindströmin pihveistä ja päätyen Janssonin kiusaukseen...
ahlfors(at)suomi24(piste)fi

Laurahenriet kirjoitti...

Onnea ensimmäisestä hienosta vuodesta! Blogista onkin löytynyt jo monta inspiroivaa ohjetta ja Söpö ja Höpö piristävät aina päivää.
Lempiruokana on itsetehty Pizza Margherita, buffala-mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla tuunattuna, joskus päälle eksyy myös rucolaa ja ilmakuivattua kinkkuakin, mutta pääasia että perusta toimii!

lentoemo kirjoitti...

Onnea ensimmäisestä vuodesta, toivottavasti tulee paljon vuosia lisää. Perheen herkkuruokia ovat uunivuokaruoat; ensimmäisenä tulee mieleen itse tehty kaalilaatikko. Vaikka suosikkiruoka onkin näin perinteinen, niin kyllä muutoin on kiva kokeilla uusia aineita ja reseptejä.
flight(at)luukku(piste)com

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogille! :) Täynnä kivoja ideoita ja reseptejä. Lemppariruoka on ehdottomasti kaikenlaiset kalareseptit, ja erilaiset salaattivariaatiot. Mut esim. graavilohi tai uunilohi, nam!

classique_@suomi24.fi

-M-

klaara kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle maukkaalle blogillesi. Mukana arvonnassa.
klaara49@luukku.com

Unknown kirjoitti...

onnea !
mukaan arvontaan!

tiiti66 kirjoitti...

Onnea ensimmäisestä vuodesta. Perheemme suosikkiruokia ovat erilaiset uuniruoat; erityisesti lasagne joko perinteisesti tehtynä tai jollain uudella twistillä.
Mukaan arvontaan vielä myös jos suinkin ehtii...
teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi