torstai 16. huhtikuuta 2015

Taste of Helsinki tulee taas


Merkitkääpä allakkaan päivämäärä 11.-14.6.2015. Silloin on taas aika maistella Taste of Helsingin herkkuja. 

Jo neljättä kertaa Helsingin Kansalaistorilla järjestettävään ruokafestivaaliin ottaa osaa kymmenen ravintolaa, joista seitsemän uutta tuttavuutta, kuten turkulainen Kaskis, jonka Glorian Ruoka ja Viini valitsi viime vuonna vuoden parhaaksi ravintolaksi. Helsingistä tapahtumaan tulee vastikään Bulevardilla avattu ravintola Bröd, perulaiseen keittiöön erikoistunut Pastor, töölöläis-japanilainen Hoshito, italialaishenkinen Ragu, sekä Porvoosta Helsinkiin laajentanut Sinne. Lisäksi Bocuse d'Or kokkikilpailussa Suomea edustanut Matti Jämsén avaa tapahtumaan oman pop-up ravintolansa. Viime vuodesta tuttuja osallistujia ovat Gastrobar Emo Helsingistä, Bertha Tampereelta ja Smakbyn Ahvenanmaalta. Jokainen ravintola tekee kolmen ruokalajin maistelumenun, jonka annosten hinta on 5-6 festarimarkkaa.

Lisää tapahtumasta Taste of Helsingin omilla sivuilla.


Tässä hiukan esimakua tulevasta tarjonnasta:

Sinne: Haugesundin silliä, varhaisperunoita ja ruskistettua voita, juomasuositus slovenialainen Verus vinoMatti Jämsén: Friteerattua katajanmarjalla maustettua kanankoipea ja kuusenkerkkää, juomasuositus chileläinen Maycas Del LimariRagu: Lakritsivaahtoa, marinoitua fenkolia ja sitruunajäätelöä, juomasuositus italialainen Santa Barbara Verdicchio Passito "Lina"4 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Aiajai ja oijoi kun ihanan näköistä! Päätin jättää esitastingin väliin kun en pääse tapahtumaan kun olen rapakon takana. Ehkäpä olisi pitänyt kuitenkin tulla maistelemaan kun näyttää niin ihanalta!

Tuplaespresso kirjoitti...

Olisi kannattanut :)

Heli-Hannele - Beach House Kitchen kirjoitti...

Kiva oli tavata Taste of helsinki-ennakkomaistiaisissa eilen! Ja tämähän on jotain muuta kuin epätrendy tämä blogi...tuo jauhoton vaalitorttu on varsin ihastuttava! Jään seurailemaan teitä. Terkuin Heli-Hannele/Beach house kitchen

M kirjoitti...

Samoin :) Meillä epätrendikäs tarkoittaa sitä, että kokkaamme ja bloggaamme juuri sitä mitä itse haluamme, oli se muodikasta tai ei :)