keskiviikko 25. syyskuuta 2013

+ 5 / - 5


Epätrendikkään keittiön "Toinen jalka Italiassa"-blogista saaman haasteen mukaan nyt pitäisi miettiä kuluneen kesän hyviä ja huonoja puolia. Tämähän on kuin koulussa konsanaan; kirjoita aine aiheesta ”mitä tein viime kesänä”. No mietitäänpä :-)


+ Taloyhtiön grilliosuuskunta.
Kymmenkunta perhettä perusti grilliosuuskunnan ja hankki yhteisesti sovittuun paikkaan pihalle hulppean Weberin tarvikkeineen. Osakkaaksi ja grillin avaimen haltijaksi pääsee maksamalla osuusmaksun. Kaasugrilli onkin ollut ihan kiitettävästi käytössä ja ainakin toistaiseksi käyttäjät ovat myös puhdistaneet grillaustensa jäljet, ettei se ole jäänyt seuraavan tehtäväksi.


+ Kaunis ilma tänään.
Ei voi valittaa kuluneen kesän säästä, ainakaan täällä meillä päin. Ei liian kuumaa, ei liian sateista, kaiken kaikkiaan ihan loistavat kelit niin ulkoiluun kuin grillaamiseen.


+ The valaisin, Issey Miyaken IN-EI (Artemide), jota ei myydä Suomessa.
Ihastuin tämän sarjan valaisimiin jo kauan sitten, mutta valmistaja olikin päättänyt että niitä myydään vain harvoissa ja valituissa myymälöissä, eikä yksikään niistä sijaitse Suomessa. Onneksi italialainen ystävämme, joka asuu Milanossa, kävi ostamassa tämän. Nyt valaisimen paikka on meidän kotimme ikkunalaudalla.

Ingo Maurer   "Birds Birds Birds"

+ Muutkin valaisimet on lopulta asennettu paikalleen.
Olemme asuneet tässä uudessa kodissamme kohta vuoden, mutta vasta nyt kesällä saimme viimeisetkin kattovalaisimet paikoilleen. Ne kun pääosin eivät ole sellaisia, jotka voisi vain ripustaa kattokoukkuun ja työntää pistokkeen rasiaan tai johdot sokeripalaan.


+ Koirien ”sukukokous”viikonloppu Joensuussa.
Oli taas kiva tavata ystäviä koiraharrastuksen merkeissä. Paljon kivoja ihmisiä, paljon koiria, mehevää karjalanpaistia, itse tehtyjä karjalanpiirakoita ja muuta ihanaa ruokaa.

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

-  ?????
Jos nyt tähänkin pitäisi keksiä jotain, niin ne kaikki (noin) viisi(sataa) miinusta voisivat olla niitä ?€&#@§@#*! erinimisiä spämmirobotteja, jotka käyvät naksuttelemassa mukavierailuja blogin kävijälaskuriin. Kiva aamulla huomata, että viimeisen tunnin aikana vaikkapa vampirestatin spämmeillä on vierailtu blogissa USA:n suunnalta parisataa kertaa tai jokusenkymmentä kertaa filmhillin spämmeillä itänaapurista tai 7secretsearchin spämmeillä Ukrainasta tai thetaoofbadassin spämmeillä Indonesiasta tai adsensewatchdogin spämmeillä Serbiasta tai ... Ettäkö ihan oikeasti olisi ulkomailta niin suuri kiinnostus johonkin suomenkieliseen blogiin, ha ha ha, kyllä varmaan joo.  Laskeskelin, että arviolta 15% kaikista kävijöistä on peräisin näistä spämmirobottien yrityksistä. Sanatunnistus estää spämmiviestit, mutta vierailuista jää joka tapauksessa jälki, ärsyttävän raivostuttavaa! Laskisin mieluummin oikeita lukijoita.


2 kommenttia:

Nelle kirjoitti...

Mä olen vähän valaisinfriikki - tuo birds, birds, birds olis ihana vaikka tiedänkin että V ei suostuis :) Mut minusta se on ihana.

Tuplaespresso kirjoitti...

Voisi suostuakin, jos ostat V:lle ikioman Campari lightin
http://www.stardust.com/CAMPARI.html
:D