torstai 1. huhtikuuta 2021

Coca-Cola uudet kausimaut kesä 2021

Mitä yhteistä on persikalla, sitruunalla, vaniljalla, vadelmalla ja kirsikalla? Ne kaikki ovat Coca-Cola Zeron makuja. Osa niistä on jo poistunut markkinoilta, ja sarjassa käväisi parina vuonna myös mielenkiintoinen joulun kausimaku, kaneli. Mutta nyt Coca-Cola haastaa terveysvaikutteisten kivennäisvesien valmistajat ja kesäksi tulee kolme Zero Sugar uutuutta, joilla valmistaja vastaa koko ajan nousevaan terveellisemmän elämäntavan trendiin. Uutuuksien makuaineina on käytetty vain luonnollisia ainesosia. Saimme ennakkomaisteltavaksi tulevan kesän uudet ja mielenkiintoiset kausimaut.

Perusmakuna kaikissa uusissa juomissa on tuttu Coca-Cola Zero –maku, jota vastikään hiukan muokattiin samalla kun pakkauksen etiketin pohjaväri vaihdettiin mustasta viininpunaiseksi. Coca-Cola Zeron tämän kesän uutuusmaut ovat avocado, sourdough sekä charcoal ja ne ovat kaupoissa nyt kiirastorstaista alkaen.

 

foto: Miro Threr & Cat Poyc

 

Coca-Cola Zero Sugar avokadoon on uutettu avokadon kermainen pehmeys. Insta tulee räjähtämään näistä kesänvihreistä juomista.

Coca-Cola Zero Sugar hapanjuuri sisältää upeita fermentoituneen villihiivan aromeita. Täydellinen juoma vaikka brunssipöytään.

Coca-Cola Zero Sugar hiili on suorastaan puhdistava kokemus. Juoman sisältämä aktiivihiili antaa voimakkaan, mutta silti pehmeän aromin. Tämä cola on hiukan syvemmän ruskeaa kuin tavallinen Zero Cola.

3 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

:-DDDD Nyt on maut kohdillaan!

Mukavaa pääsiäistä!

Jael kirjoitti...

Jee, mahtavia makuja;D
Hyvää Pääsiäistä.

Tuplaespresso kirjoitti...

@ Ulla @ Jael
Onkohan ensi vuoden uutuusmaut merisiili, tofu ja korianteri?...

Hyvää pääsiäistä teillekin ;)