Epätrendikäs
keittiö haluaa myös kantaa kortensa kekoon syksyn kasvisruokabuumiin ja kokosimme
yhteen parhaita kasvisreseptejämme vuosien varrelta. Ensimmäisinä kesäkurpitsa
ja munakoiso.
trendikkyydestä viis, kunhan ruoka maistuu hyvältä ja tuoreiden raaka-aineiden oma maku on tunnistettavissa mausteidenkin alta
2 kommenttia:
Vitsit miten on muuten nätti tuo munakoisomunakas, vaikka noista vaaleista raaka-aineista on usein vaikea saada nättejä annoksia vaikka vähän paremmalla illalliselle. Kopsaan idean!
-Savusuolaa, Janica
Aterian ulkonäkö on kyllä puolet syömisestä. Jotkut ammattilaiset onnistuu kuitenkin tekemään niistä sävy-sävyyn vaalean haaaleista aineksistakin hyvän näköisen annoksen
http://www.four-magazine.com/articles/3532/fragrant-poached-chicken
eli tässä on vielä paljon oppimista:)
Lähetä kommentti