Pekonin
paistaminen mahdollisimman helposti täydellisen rapeaksi ansaitsee ihan oman
päivityksensä. En löytänyt, että olisin tätä vielä postannut, joten korjataan asia nyt. Tämä kikka pekonin paistamiseen on peräisin keittiömestari Kari
Aihiselta ja sitä meillä on noudatettu siitä lähtien kun sen jostain luimme. Ei
enää pannun vahtimista, ei kippuraista palanutta pekonia ja pekoninkäryistä keittiötä, vaan täydellisen rapeita
pekoniviipaleita vajaassa puolessa tunnissa tarvitsematta edes tarkkailla
paistumista.
1 paketti HK:n amerikanpekonia
Laita leivinpaperi uunipellille ja levitä
pekoniviipaleet paperille vierekkäin. Laita pelti pekoneineen kylmään uuniin ja
säädä uuninlämpö 180 asteeseen. Laita ajastin hälyttämään 20 minuutin kuluttua (uunista riippuen aikaa voi mennä 25 tai jopa 30 minuuttia),
jolloin nosta pekonit pelliltä talouspaperille kuivumaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti