tiistai 30. toukokuuta 2017

Sipulivuoren alle piilotettua maksaa




Arjen kiireissä pitkän työpäivän jälkeen ei aina kauheasti jaksa kehitellä uusia juttuja ruokapöytään, vaan mennään niillä vanhoilla hyvillä resepteillä. Niin meillä on tehty nyt taas jo aika pitkään, ja sen huomaa blogipäivitysten määrästä. Kovin montaa lähes samaa reseptiä ei myöskään kehtaa blogata, paitsi aika ajoin muistuttamaan siitä mikä on hyvää. Kuten maksapihvit paksun haudutetun (puna)sipulikerroksen alla tarjoiltuna perunasoseen ja puolukkahillon kanssa. Jotta annoksen vihreän osan vaatimus täyttyisi, leikkelin pinnalle hiukan persiljaa. Karvaiset laaduntarkkailijat Söpö ja Höpö eivät suostuneet poistumaan keittiöstä ennen kuin saivat maistaa palasen pinnalta kypsää ja sisältä hiukan roseeta maksapihviä...


Ei kommentteja: