Arjen
kiireissä pitkän työpäivän jälkeen ei aina kauheasti jaksa kehitellä uusia juttuja ruokapöytään, vaan
mennään niillä vanhoilla hyvillä resepteillä. Niin meillä on tehty nyt taas jo
aika pitkään, ja sen huomaa blogipäivitysten määrästä. Kovin montaa lähes samaa
reseptiä ei myöskään kehtaa blogata, paitsi aika ajoin muistuttamaan siitä mikä
on hyvää. Kuten maksapihvit paksun haudutetun (puna)sipulikerroksen alla tarjoiltuna
perunasoseen ja puolukkahillon kanssa. Jotta annoksen vihreän osan vaatimus
täyttyisi, leikkelin pinnalle hiukan persiljaa. Karvaiset laaduntarkkailijat
Söpö ja Höpö eivät suostuneet poistumaan keittiöstä ennen kuin saivat maistaa
palasen pinnalta kypsää ja sisältä hiukan roseeta maksapihviä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti