Lehikäisiä ja kriikunahilloa
(1 voitaikinalevystä tulee kaksi annosta)
1 levy voitaikinaa
1 muna
1 muna
kriikunahilloa
tomusokeria
vaniljajäätelöä
Kauli voitaikinalevy pidemmäksi ja ohuemmaksi ja leikkaa se neljään osaan. Aseta palat leivinpaprerille ja voitele ne munalla. Paista 225 asteessa n 10 minuuttia ja anna jäähtyä.
Halkaise lehikäiset ja levitä alaosan päälle kriikunahilloa. Laita kansi päälle ja ripottele lehikäisille tomusokeria. Aseta jälkiruokalautasille aina kaksi lehikäistä, viereen pallo vaniljajäätelöä ja jäätelön päälle vielä hiukan kriikunahilloa.
Kauli voitaikinalevy pidemmäksi ja ohuemmaksi ja leikkaa se neljään osaan. Aseta palat leivinpaprerille ja voitele ne munalla. Paista 225 asteessa n 10 minuuttia ja anna jäähtyä.
Halkaise lehikäiset ja levitä alaosan päälle kriikunahilloa. Laita kansi päälle ja ripottele lehikäisille tomusokeria. Aseta jälkiruokalautasille aina kaksi lehikäistä, viereen pallo vaniljajäätelöä ja jäätelön päälle vielä hiukan kriikunahilloa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti