Vaikka
joulukeittokirjat tehtiinkin alkujaan suvun nuorisolle, se tulee itsekin
kaivettua esiin joka vuosi. (Tässä yhteydessä sana ”nuoriso” on hiukan
harhaanjohtava, koskapa nuorimmatkin ovat lähes kolmekymppisiä.)
Mappimuoto on vuosien varrella osoittautunut käteväksi, mutta vielä kätevämpi
oli ajatus laminoida kaikki keittokirjan sivut. Jos ei halua pitää koko mappia
keittiössä, sieltä voi irrottaa sivun kerrallaan. Eikä haittaa vaikka jotain
vähän läikähtäisi irtosivun päälle, kun laminoidusta pinnasta kaikki tahrat
lähtevät pyyhkäisemällä. Mapin muovitaskuihin jokainen voi säilöä omia uudempia
jouluruokaohjeitaan ja muistilista auttaa laatimaan ostoslistan kauppaan. Ensi
jouluksi pitää muistaa tehdä tähän keittokirjaan ainakin aladobista ja
kotijuustosta pari sivua lisää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti