(eikä ihan kaikki edes mahtunut lasiin, vaan siitä sai vielä santsimukillisen)
Hedelmäkorissa oli yksinäinen appelsiini ja pöydällä purkki maapähkinävoita, jota olin tarvinnut mausteeksi edellisviikkoiseen maapähkinäkanaan. Niistä ja parista muusta aineksesta pyöräyttää nopeasti sellaisen aamiaisen, joka pitää nälkää pitkään. Olin lähdössä ruokaostoksille ja kauppaan ei koskaan pitäisi mennä nälkäisenä. Siispä blenderi esiin ja hommiin. Appelsiini-maapähkinäsmoothie valmistuu käden käänteessä.
Hedelmäkorissa oli yksinäinen appelsiini ja pöydällä purkki maapähkinävoita, jota olin tarvinnut mausteeksi edellisviikkoiseen maapähkinäkanaan. Niistä ja parista muusta aineksesta pyöräyttää nopeasti sellaisen aamiaisen, joka pitää nälkää pitkään. Olin lähdössä ruokaostoksille ja kauppaan ei koskaan pitäisi mennä nälkäisenä. Siispä blenderi esiin ja hommiin. Appelsiini-maapähkinäsmoothie valmistuu käden käänteessä.
Koko aamiainen yhdessä lasissa
(appelsiini-maapähkinävoismoothie)
1
appelsiini
1
rkl maapähkinävoita
1
tölkki (250 g) rahkajugurttia
1
raaka kananmuna
1
rkl suolapaahdettuja pistaasipähkinöitä
Kuori
appelsiini ja lohko se. Laita kaikki pistaasipähkinöitä lukuun ottamatta tehosekoittimeen
ja pyöräytä aineksista aamiaisjuoma. Rouhi pistaasipähkinät morttelissa ja
ripottele niitä lasiin juoman päälle.