Helppo
alkuruoka syntyy ready-to-eat-avokadoista ja katkaravuista. Jo yksikin puolikas
riittää, mutta kun se on niin hyvää…
Avokadot
halkaistaan leikkaamalla veitsellä yhtenäinen viilto pitkittäin hedelmän ympäri
kiveen asti. Sitten otetaan toisella kädellä kiinni toisesta, toisella toisesta
puolikkaasta ja kierretään. Toiseen puolikkaaseen jäänyt kivi lähtee helpoiten
irti kun iskee kiveen veitsen terän ja kiertää varovasti. Halkaisun jälkeen
avokadot pitää heti sivellä sitruunamehulla jotta ne eivät ruskettuisi.
Kastikkeen
voi sekoittaa creme fraicheen tai kermaviiliin. Tilkka sitruunamehua, (yksi
hienoksi leikattu valkosipulinkynsi,) hiukan suolaa ja valkopippuria, hienoksi
leikattua tilliä ja pienenpieni ripaus cayennepippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti