Vaikka kaikenlaisia hilloja, mehuja ja pakasteita saa kaupasta, jotain ehkä joskus haluaa tehdä itsekin. Tältä sivulta löytyy linkkejä ja vinkkejä niin hillojen ja mehujen valmistamiseen kuin pikkelöintiin ja pakastamiseenkin.
MEHUT JA HILLOT
Säilönnän ABC osa 1 – mitä ja miksi
Mansikkamehu ja mansikkasosehillo
Hieno vaniljainen karviaishillo
ALKOHOLIN KÄYTTÖ SÄILÖNNÄSSÄ
Portviinillä aateloitu puolukkahillo
Koskenkorvamehustetut tyrnimarjat
Päärynöitä keltaisessa ja punaisessa viinissä
Gooseberry gin eli kotitekoinen karviaisgini
PIKKELÖINTI JA VIINIETIKAT
Pikkelöidyt kelta-/valko-/raitajuuret
Pikkelöidyt vesimelonin kuoret
PAKASTUSVINKKEJÄ
Uusien perunoiden pakastaminen
Karhunlaukan säilöntä (pakastamalla)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti