Miksi
siskonmakkaroista pitää aina tehdä keittoa, kun niistä tulee taivaallisen hyvää
kastiketta!
Siskonmakkarakastike
800 g siskonmakkaroita
1 sipuli
5 rkl voita
1 rkl rypsiöljyä
1 dl vehnäjauhoja
vettä
vettä
2 dl kermaa
suolaa
mustapippuria
Leikkaa sipuli
pieniksi kuutioiksi ja kuullota kuutiot 1 rkl voin ja öljyn seoksessa. Siirrä sipulit
pannulta odottelemaan. Lisää pannulle 1 rkl voita, purista pannulle siskonmakkaroista pieniä
palloja ja ruskista ne hyvin joka puolelta. Kaada ruskistetut siskonmakkarat
sipuleiden kanssa odottamaan. Lisää pannulle loppu voi ja sekoita siihen jauhot.
Anna jauhojen hiukan ruskistua koko ajan sekoittaen. Lisää vettä, sekoita
kastike tasaiseksi ja keittele kastiketta miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia.
Lisää sipulit, makkarat ja kerma ja anna kiehua vielä hetki. Mausta suolalla ja
mustapippurilla.
Tarjoile perunamuusin
ja mehukkaan kaali-porkkanaraasteen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti