lauantai 27. joulukuuta 2014

Tapaninpäivän blinit



Kun on syönyt kaksi päivää jouluruokia, haluaisi lautaselleen jo vähän muutakin. Mutta jos jääkaappi on edelleen täynnä, sieltä voi kaivaa esiin kalat ja tarjota ne blinien kanssa.  Näistä tulee todella hyvät blinit (klikkaa reseptiä). Kannattaa tehdä vaikka kaksinkertainen blinitaikina ja paistaa ne kaikki, sillä kummasti blinit hupenevat. Vai onko se se kuuluisa ”Joku Muu”, joka ne käy syömässä? Tällä kertaa blinit paistuivat pikkulettupannulla ja saivat seurakseen muikunmätiä, crème fraichea, sipulia ja tilliä. 


2 kommenttia:

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Kylläpä tuli mieliteko blineihin!

Tuplaespresso kirjoitti...

Siihen tautiin ei auta muu kuin paistaa kasa blinejä.