Pizza
taitaa olla se tavallisin kisaeväs jääkiekon kotikatsomoissa. Iltapäivälehdessä
testattiin pakastepizzat, mutta parhaan pizzan saa tekemällä sen itse. Siihen
ei edes mene aikaa juuri enempää kuin valmispizzan tilauksesta pizzalähetin
saapumiseen. Pizzataikinan perusresepti on yksinkertainen, ainekset siihen
löytyvät useimmista kotileittiöistä ja päälle voi ripotella lempiaineksiaan.
Joku keksi kaupallistaa ”splizzan” eli kaksi puolikasta erilaisilla täytteillä.
Näin on kotona tehty aina ja jokainen saa mieleisensä pizzapalan. Tässä
muutamia erilaisia pizzaversioita moneen makuun. Vaikka samppanja ei
varsinaisesti ole pizzan kanssa tarjottava ruokajuoma, sitäkin kannattaa laittaa
jäähtymään täksi illaksi jos kun Suomi voittaa Kanadan loppuottelussa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti