The
Guardianin ruokasivusto on mielestäni yksi parhaista. Laadukkaat ja inspiroivat
reseptit sekä mielenkiintoiset ravintola-arvostelut, uutiset ja kolumnit, joihin
voisi uppoutua vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Sieltä löytyi eräskin muffiniresepti,
jota (kuinka yllättävää?) hiukan muuttelin kun kaapissa ei sattunut olemaan
ihan kaikkia alkuperäisen reseptin mukaisia raaka-aineita.
Varoitus: ohje sisältää gluteenia, laktoosia, viljaa, suolaa, munia, maitotuotteita ja hiilihydraatteja.
Varoitus: ohje sisältää gluteenia, laktoosia, viljaa, suolaa, munia, maitotuotteita ja hiilihydraatteja.
Juures-gorgonzolamuffinit
(10-12
muffinia)
3,5 dl grahamjauhoa
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
ripaus suolaa
2 munaa
200 g maustamatonta jogurttia
50-100 g gorgonzolaa (mietoa enemmän, voimakasta vähemmän)
100 g karkeasti raastettua selleriä
50 g karkeasti raastettua palsternakkaa
50 g karkeasti raastettua omenaa
Sekoita keskenään jauho, suola, leivinjauhe sekä sooda.
Riko kulhoon munat ja vatkaa ne rikki. Sekoita muniin jogurtti sekä gorgonzola.
Lisää kulhoon kaikki muut ainekset ja sekoita.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 180 asteessa noin
15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kullanruskea.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti