Koska nykyisin millään runebergiksi
nimitettävän syötävän reseptillä tai ulkonäöllä ei näytä enää olevan mitään
väliä, vaan kaikki on ”runebergia” missä vain on vähänkin jotain punaista
valkoisen renkaan keskellä (jos enää niitäkään tarvitaan), epätrendikäs ruokablogi
esittelee Suomen ensimmäiset Runebergin
kaalikääryleet.
Tämän helpompaa runebergien
valmistaminen ei enää voi olla. Puhumattakaan, että nämä eivät sisällä edes
pahaa sokeria, ei ainakaan lisättynä, paitsi ehkä vähän puolukkahillossa. Eikä
gluteenia, mikäli täytteessä on käytetty riisiä tai jotain muuta luontaisesti
gluteenitonta. Eikä edes lihaa, jos se on korvattu vaikkapa sienillä. Siis tosi
terveelliset runebergit ja kuka sanoo, että runebergit pitäisi nauttia
kahvipöydässä? Yhtä hyvin ne voi syödä lounaaksi tai päivälliseksi. Voihan?
Siispä kun haluat päivittää
runebergisi tähän päivään, hae kaupasta kaalikääryleitä (tai tee ne itse),
lämmitä ne, leikkaa päät tasaisiksi että kääryle pysyy lautasella pystyssä ja
tarjoile kääryleet valkoisen majoneesirenkaan ja punaisen puolukkahillosilmän
kera, äläkä ota tätä ateriaa liian vakavasti ;)
3 kommenttia:
:-D :-D :-D Tätä runeberg-reseptiä ei päihitä mikään.
:D haha, jep, tämä on loistava. Todella kyllä ärsyttää, kun kaikesta pitää vääntää muunnelma. :(
Ainakin tämä ulkoisesti muistutti esikuvaansa ;)
Lähetä kommentti