maanantai 2. toukokuuta 2022

Rakastatko parsaa? Tämä on juuri sinulle


Kaupoissa on ollut ulkomaista parsaa jo pitkään ja kohta saadaan jo kotimaistakin. Parsa on hyvää ihan sellaisenaan, nopeasti keitettynä tai grillattuna, mutta parsasta saa tehdyksi paljon muutakin. Kokosimme tähän parhaat parsareseptit, joita voi soveltaa jo ensi sunnuntain äitienpäiväksi.

 


 

 

Parsaa Mimosa

 

 

 

 

 


 

 

Parsaa ”cordon bleu”

 

 

 

 

 

 


 

 

Parsaa ”polonaise”

 

 

 

 

 


 

 

Parsaa ja gribiche –kastiketta

 

 

 

 

 


 

 

Rapeat parsatikut ja jugurttidippi

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Parsapesto / parsapestopasta

 

 

 

 

 


 

 

HErne-MAissi-PArsa risotto

 

 

 

 

 


 

 

Lämmin parsa-hernesalaatti

 

 

 

 

 


 

 

Tosivihreä parsasalaatti

 

 

 

 

 


 

 

Parsafrittata

 

 

 

 

 


 

 

Parsa-uunimunakas

 

 

 

 

 


 

 

Parsa-hernetimbaali ja parsabechamel

 

 

 

 


 

 

Parsalasagne

 

 

 

 

 


 

 

Vihreä parsakeitto

 

 

 

 

 


 

 

Parsa-avokadokeitto

 

 

 

 

 


 

 

Valkoinen parsakeitto

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Parsagalette

 

 

 

 

 

 


 

 

Parsa-katkarapupiirakka

 

 

 

 

 


 

 

Parsapiiraat à la pastel de nata

 

 

 

 


 

 

Portugalilainen parsamousse

 

Ei kommentteja: