Nopea
jälkiruoka valmistuu mascarponesta, appelsiinista, kermasta sekä
kinuskikastikkeesta (tai kondensoidusta maidosta). Tämän helpompaa jälkiruoan
valmistus ei voi olla. Ohjeesta tulee kahdeksan annosta.
Appelsiini-mascarponevaahto
(8
annosta)
150
g kinuskikastiketta (tai kondensoitua karamellisoitua maitoa)
250
g mascarpone tuorejuustoa
1
appelsiinin mehu ja raastettu keltainen kuori
viimeistely
appelsiinilohkoja
kinuskikastiketta
(tai kondensoitua karamellisoitua maitoa)
pistaasipähkinää
Vatkaa
keskenään kerma, kinuskikastike sekä mascarpone. Lisää appelsiinin kuori sekä
mehu ja jatka vatkaamista sähkövatkaimella noin 5-10 minuuttia kunnes seos
alkaa sakeutua. Annostele vaahto jälkiruokakulhoihin ja laita kulhot jääkaappiin
noin tunnin ajaksi jotta vaahdon rakenne tasaantuu.
Viimeistele
kalvottomilla appelsiininlohkoilla, kinuskikastikkeella ja pistaasirouheella.
2 kommenttia:
Ihana jälkkäri!
Oli tosi hyvää, suosittelen :)
Lähetä kommentti