Nopea
jälkiruoka valmistuu mascarponesta, appelsiinista, kermasta sekä
kinuskikastikkeesta (tai kondensoidusta maidosta). Tämän helpompaa jälkiruoan
valmistus ei voi olla. Ohjeesta tulee kahdeksan annosta.
Appelsiini-mascarponevaahto
(8
annosta)
150
g kinuskikastiketta (tai kondensoitua karamellisoitua maitoa)
250
g mascarpone tuorejuustoa
1
appelsiinin mehu ja raastettu keltainen kuori
viimeistely
appelsiinilohkoja
kinuskikastiketta
(tai kondensoitua karamellisoitua maitoa)
pistaasipähkinää
Vatkaa
keskenään kerma, kinuskikastike sekä mascarpone. Lisää appelsiinin kuori sekä
mehu ja jatka vatkaamista sähkövatkaimella noin 5-10 minuuttia kunnes seos
alkaa sakeutua. Annostele vaahto jälkiruokakulhoihin ja laita kulhot jääkaappiin
noin tunnin ajaksi jotta vaahdon rakenne tasaantuu.
Viimeistele
kalvottomilla appelsiininlohkoilla, kinuskikastikkeella ja pistaasirouheella.
Ihana jälkkäri!
VastaaPoistaOli tosi hyvää, suosittelen :)
VastaaPoista