Kirsikkahillon kanssa... |
Kun aamiaisella jogurtti kyllästyttää eikä oikein tee mieli munakasta tai voileipääkään, niin epätrendikäs puuro on hyvä vaihtoehto. Jalostin tavallisen mannapuuron mannaryyni-kookosvanukkaaksi, joka toimii niin aamiaisena, välipalana kuin jälkiruokanakin.
Mannaryyni-kookosvanukas
(6-8
annosta)
6
dl vettä
4
dl kookosmaitoa
0,5
tl suolaa
0,5
tl hienoksi jauhettua kardemummaa
1,5
dl mannasuurimoita
250
g Ricottaa
(ripaus
sokeria maun mukaan)
hedelmiä,
marjoja tai hilloa
Kaada
kattilaan vesi, kookosmaito, suola sekä kardemumma ja sekoita tasaiseksi.
Kuumenna kiehumispisteeseen ja vatkaa joukkoon mannasuurimot. Keitä puuroa
välillä sekoittaen noin 5-6 minuuttia ja anna puuron jäähtyä
huoneenlämpöiseksi. Sekoita puuron joukkoon Ricotta (ja halutessasi hiukan
sokeria) ja tarjoile heti tai jäähdytä vanukas jääkaappikylmäksi joko kattilassa tai pienissä
annosvuoissa.
Tarjoile
mannaryyni-kookosvanukas hedelmien, marjojen tai hillon kanssa. Kookoksen
kanssa toimii erityisen hyvin mm kirsikka, mango, ananas, limetti ja mustikka.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti