tiistai 19. marraskuuta 2013

Pieni muistutus synttäriarvonnasta
Joulukuun viidentenä, Selman päivänä, tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun epätrendikäs ruokablogi syntyi bloggeriin. Jos et huomannut arvontapäivitystä, ei se mitään, vielä ehdit osallistua.Haluamme kiittää kaikkia lukijoitamme mielenkiinnosta blogiamme kohtaan arpomalla Selman päivänä kolme pientä pakettia, jotka sisältävät ostoskassin ja pienen ranskalaisen keittokirjan.

Osallistu synttäriarvontaan kertomalla kommenttilaatikossa tai sähköpostilla, mitkä ovat sinun tai perheesi lempiruokia. Syttyykö suomalainen perinneresepteistä, terveellisistä –ton-ton-ruoista, eksoottisista ruokaohjeista suomalaiskauppojen tarjontaan sopeuttaen, vaiko jostain muusta? 


Lähetä kommenttisi viimeistään 4. joulukuuta tämän tai edellisen arvonnasta kertovan päivityksen kommentiksi tai meilaa epatrendikas ät gmailpistecom, kiitos. Niin, ja saa tänne heittää kommentteja muulloinkin. 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ensimmäisestä vuodesta ja mahtavasta reseptikokoelmasta.
Meillä kokataan aika paljon Välimeren makuja, joten siihen teidän portugalilaishenkiset reseptit ovat oikein sopivia.
suklaasieppo ätlive pistefi

nanni kirjoitti...

Onnea ihanan bloginne ensimmäisen vuoden taipaleen täyttymisestä!

Kahden hengen taloudessa avopuoliskon kanssa chili con carne on suuren suosion ja kulutuksen alla. Tosin lähes aina pata jaetaan kahtia, toinen lihalliseksi ja toinen lihattomaksi.
Näin toisessa osassa O onkin I, kyseessä ollen chili cin carne eli kasvisversio samasta pöperöstä.

Taloudessa ei tosin unohdu kotoa perityt ruuat "kallaa ja pottua" sekä iki-ihana poron käristys.

http://palapurtavaksi.blogspot.fi

Fru Citron kirjoitti...

Omia lempiruokiani ovat tomaatti/mozzarellea/oliiviöljy-ruoat. Mäti, smetana ja sipuli -yhdistelmä toimii aina. Lihoista rakastan lammasta ja poroa.

Mutta mutta. Koko perhe ei mieltymyksiäni jaa. Ukko rakastaa yksinkertaista suomalaista ruokaa. Keitetyt perunat ja silakkapihvit lienee suosikki.

Ja sitten lapsukaiset: toinen söisi vain pastaa ja toinen rakastaa lihaa.

Jael kirjoitti...

Onnea vaan yksivuotiaalle! Täällä on aika kivoja juttuja:)

Jael kirjoitti...

Ai niin ,lempiruokaani ovat hyvät salaatit.