Itsenäisyyspäivän aattona juhlitaan epätrendikkään ruokablogin yksivuotissynttäreitä! |
Joulukuun
viidentenä, Selman päivänä, tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun
epätrendikäs ruokablogi syntyi bloggeriin. Alkujaan vain omaksi, perheen ja
lähisuvun reseptiarkistoksi ajateltu blogi päätettiin kuitenkin lopulta avata
kaikkien vapaasti luettavaksi ja huhti-toukokuun vaihteessa valitsimme blogin
asetuksista ”julkinen” – klik! Samoihin aikoihin Jenni huoli meidät mukaan Suomen ruokablogit -listalleen ja Ankerias Top 100 ruokablogit –listaukseen,
jossa epätrendikäs on vähitellen kivunnut kahdensadan isommalta puolelta hiukan
pienempiin lukemiin käyden 19. lokakuuta ensimmäistä kertaa kaksinumeroisella
sijoituksella. Myös rotissöörien jäsensivuilta löytyy linkki epätrendikkääseen
ruokablogiin, samoin blogilistalta. Facebookiinkin avasimme sivun… mikäköhän se
meidän salasana taas olikaan… hmmm… no kyllä se varmaan sielläkin päivittyy.
FB:n hoito on jäänyt vähän retuperälle… Iloksemme
moni ruokabloggaajakin on lisännyt epätrendikkään ruokablogin
suosikkilistalleen. Entä sinä? Joko jossain sinun blogisi sivupalkissa epätrendikkäät
päivitykset näkyvät heti tuoreeltaan?
Vaikka markkinointi ei loppujen lopuksi ole ollut aktiivista, päivitystahti senkin edestä. Tähän mennessä päivitystahti ihan alkuvaiheen ahkerointia lukuun ottamatta on ollut lähes jokapäiväistä (joskus tosin isompi määrä päivityksiä ajastettuna etukäteen useammalle päivälle). Useimmiten nämä ovat olleet ihan oikeita reseptejä, mutta välillä vähän muutakin ruokatarinointia ja turinointia. Osan vuotta vietämme nykyään Portugalissa, joten opettelemme nyt myös sen alueen ruokakulttuuria ja nautimme paikallisten liha- ja kalatiskien monipuolisesta tuoretarjonnasta. Kumma juttu, että sieltä ei löydä eineksiä...
Blogimme makeat reseptit näyttävät olevan erityisen suosittuja. Lukukertojen ykkössijalla ihan omilla katseluluvuillaan keikkuu iki-ihanan britakakun resepti. Kommenttejamme ravintolapäivien tapahtumista on luettu ahkerasti ja mm maustettujen marenkien ohjeita käydään tutkimassa lähes päivittäin.
Haluamme kiittää kaikkia lukijoitamme mielenkiinnosta blogiamme kohtaan arpomalla Selman päivänä kolme pientä ranskalaishenkistä pakettia, sillä Ranskaahan pidetään kulinarismin ja gastronomian kehtona. (Hauska ja tahaton yhteensattuma, että aloitimme blogin juuri sinä päivänä. Isoäitini nimi oli Selma ja samannimiseksi ristittiin sisareni tyttärentytär, joka nyt on jo reipas nelivuotias. Selman perheen kommentti tästä blogista: "Hyvä sekoitus mummolaa ja modernia keittiötä.")
Osallistu synttäriarvontaan kertomalla kommenttilaatikossa tai sähköpostilla, mitkä ovat sinun tai perheesi lempiruokia. Syttyykö suomalainen perinneresepteistä, terveellisistä –ton-ton-ruoista, eksoottisista ruokaohjeista suomalaiskauppojen tarjontaan sopeuttaen, vaiko jostain muusta?
Vaikka markkinointi ei loppujen lopuksi ole ollut aktiivista, päivitystahti senkin edestä. Tähän mennessä päivitystahti ihan alkuvaiheen ahkerointia lukuun ottamatta on ollut lähes jokapäiväistä (joskus tosin isompi määrä päivityksiä ajastettuna etukäteen useammalle päivälle). Useimmiten nämä ovat olleet ihan oikeita reseptejä, mutta välillä vähän muutakin ruokatarinointia ja turinointia. Osan vuotta vietämme nykyään Portugalissa, joten opettelemme nyt myös sen alueen ruokakulttuuria ja nautimme paikallisten liha- ja kalatiskien monipuolisesta tuoretarjonnasta. Kumma juttu, että sieltä ei löydä eineksiä...
Blogimme makeat reseptit näyttävät olevan erityisen suosittuja. Lukukertojen ykkössijalla ihan omilla katseluluvuillaan keikkuu iki-ihanan britakakun resepti. Kommenttejamme ravintolapäivien tapahtumista on luettu ahkerasti ja mm maustettujen marenkien ohjeita käydään tutkimassa lähes päivittäin.
Haluamme kiittää kaikkia lukijoitamme mielenkiinnosta blogiamme kohtaan arpomalla Selman päivänä kolme pientä ranskalaishenkistä pakettia, sillä Ranskaahan pidetään kulinarismin ja gastronomian kehtona. (Hauska ja tahaton yhteensattuma, että aloitimme blogin juuri sinä päivänä. Isoäitini nimi oli Selma ja samannimiseksi ristittiin sisareni tyttärentytär, joka nyt on jo reipas nelivuotias. Selman perheen kommentti tästä blogista: "Hyvä sekoitus mummolaa ja modernia keittiötä.")
Osallistu synttäriarvontaan kertomalla kommenttilaatikossa tai sähköpostilla, mitkä ovat sinun tai perheesi lempiruokia. Syttyykö suomalainen perinneresepteistä, terveellisistä –ton-ton-ruoista, eksoottisista ruokaohjeista suomalaiskauppojen tarjontaan sopeuttaen, vaiko jostain muusta?
Lähetä kommenttisi viimeistään 4. joulukuuta tämän päivityksen kommentiksi tai meilaa epatrendikas ät gmailpistecom, kiitos. Niin, ja saa tänne heittää kommentteja muulloinkin.
terveisin
Tuplaespresso & M
9 kommenttia:
Onnea ensimmäisestä vuodesta! Hienoa, kun päätitte laittaa blogin julkiseen jakoon. Ei näin hyviä reseptejä hienoine kuvineen kannatakkaan salassa pitää.:) Kova päivitystahtikin teillä on. Aina on jotain uutta luettavaa, kun tänne poikkeaa.:)
Lempiruoka? Lasagne on yksi lempiruoistani, mutta huippuhyviä ruokia on paljon muitakin. Sieni- ja kalaruoat ainakin ovat meillä suosiossa. Monet perinneruoatkin kelpaavat, mutta kaikenlaista uuttakin kokeillaan.:)
Onnittelut maukkaasta blogista! Lähes päivittäin vilkaisen,mitä uutta on tarjolla.
Kaikki ruokahan on hyvää, mutta ehkä lähimpänä on ne metsäsienet...
Seija H
Onnea blogille ensimmäisestä vuodesta, tulkoon monen monta lisää! Meidän perheemme yhteinen lempiruoka on Flygande Jacob; kanaa ja hedelmiä ladottuna vuokaan ja kuorrutettuna chilikastikkeella ja ranskankermalla yms yms. Resepti taitaa alunperin olla peräisin ruotsinmaalta vaan sieltä on kyllä tullut monta muutakin hyvää kotiruokareseptiä alkaen Lindströmin pihveistä ja päätyen Janssonin kiusaukseen...
ahlfors(at)suomi24(piste)fi
Onnea ensimmäisestä hienosta vuodesta! Blogista onkin löytynyt jo monta inspiroivaa ohjetta ja Söpö ja Höpö piristävät aina päivää.
Lempiruokana on itsetehty Pizza Margherita, buffala-mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla tuunattuna, joskus päälle eksyy myös rucolaa ja ilmakuivattua kinkkuakin, mutta pääasia että perusta toimii!
Onnea ensimmäisestä vuodesta, toivottavasti tulee paljon vuosia lisää. Perheen herkkuruokia ovat uunivuokaruoat; ensimmäisenä tulee mieleen itse tehty kaalilaatikko. Vaikka suosikkiruoka onkin näin perinteinen, niin kyllä muutoin on kiva kokeilla uusia aineita ja reseptejä.
flight(at)luukku(piste)com
Onnea blogille! :) Täynnä kivoja ideoita ja reseptejä. Lemppariruoka on ehdottomasti kaikenlaiset kalareseptit, ja erilaiset salaattivariaatiot. Mut esim. graavilohi tai uunilohi, nam!
classique_@suomi24.fi
-M-
Onnea 1-vuotiaalle maukkaalle blogillesi. Mukana arvonnassa.
klaara49@luukku.com
onnea !
mukaan arvontaan!
Onnea ensimmäisestä vuodesta. Perheemme suosikkiruokia ovat erilaiset uuniruoat; erityisesti lasagne joko perinteisesti tehtynä tai jollain uudella twistillä.
Mukaan arvontaan vielä myös jos suinkin ehtii...
teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi
Lähetä kommentti