torstai 12. lokakuuta 2023

Lokakuu on hirvikuu


Lokakuussa hirvenlihaa alkaa olla saatavilla jo vähän muuallakin kuin metsästäjien omissa pakastimissa. Kokonainen hirvenpaisti on tietysti aina hyvää, mutta hirvestä voi tehdä niin paljon kaikkea muutakin. Pienemmät paistikappaleet, lapa, potka ja jauheliha ovat nekin hienoja raaka-aineita ja hirven fileestä saa tehdyksi maailman parhaan (imho...) riimilihan.

Kuvatekstiä klikkaamalla pääset reseptiin.

 

HIRVIRAGU POTKASTA

 

STIFADO HIRVESTÄ

 

HIRVEÄ BURGUNDINPADAN TAPAAN

 

LINDSTRÖMIN HIRVI

 

HIRVIPYÖRYKÄT

 

METSÄINEN HIRVI-SUPPILOVAHVEROPIIRAKKA

 

RIIMILIHAA HIRVENFILEESTÄ

 

HIRVISTROGANOFF

 

 

Ei kommentteja: