perjantai 5. heinäkuuta 2019

Käänteentekevä uutuustuote: PikavesiHesarin NYT-liitteessä 4.7.19 kerrotaan Jalostajan uutuustuotteesta nimeltään Makaronilaatikkomix. Sillä valmistat kätevästi maittavan makaronilaatikon. Lisäät ainoastaan makaronit, jauhelihan ja veden. Paistovuoka tosin täytyy olla omasta takaa. Valmistajan mukaan tuote ei ole tarkoitettu uusavuttomille vaan hellan ääressä viihtyville kuluttajille. Makaronilaatikkomixin ainesosat: Maitojauhe, sipuli, kasvirasva (palmu), kermajauhe, suola, maltodekstriini, merileväjauhe, mausteet (mustapippuri, paprika, valkopippuri). Ohjeen mukaan valmistetun laatikon suolapitoisuus on n. 0,3 %. Tuote saattaa sisältää jäänteitä gluteenista ja sinapista.

Epätrendikäs keittiö on jo pitkään kehitellyt tuotetta, joka helpottaa arjen ruoanlaittoa kotikeittiöissä ja on sen lisäksi vielä terveellinenkin. Tuote on jo prototyyppivaiheessa ja nyt etsimmekin yhteistyökumppania, joka auttaisi tuotteen pakkaamisessa, varastoinnissa ja jakelussa.

Kiehuvaa vettä tarvitaan monessa ruoassa ja uusi Pikavesi on jo valmiiksi esikeitettyä, joten se on jo lähes käyttövalmista. Pikavesi on suoraan Lapin tunturipurosta tölkitettyä, esikeitettyä ja pakastettua vettä ilman lisättyjä väri-, maku- tai säilöntäaineita. Se on myös laktoositonta ja gluteenitonta ja sopii osaksi kaikkia ruokavalioita. Pakkauskokoja olisi kaksi, puolen litran ja yhden litran kokoiset. Tuote on pakaste, joka sulatettuna säilyy käyttökelpoisena jääkaapissa jopa kokonaisen viikon ajan menettämättä ainutlaatuisia body hydration -ominaisuuksiaan. Pakkaus on ympäristöystävällinen ja täysin biohajoava. Siis, kun tarvitset kiehuvaa vettä, avaat vain pakkauksen kätevän repäisynauhan avulla, sulatat sisällön kattilassa ja kuumennat sen kiehumispisteeseen. 

Tuote on myös hyvin monikäyttöinen, sillä mökkimatkalla pakkaukset toimivat kylmäkallen tavoin ja pitävät muut ruokatarvikkeet kylminä. Toiveenamme oli saada prototyyppi valmiiksi niin, että olisimme voineet ilmoittautua mukaan Jyrki Sukulan uuteen menestysresepti -ohjelmaan. Valitettavasti emme ehtineet ajoissa. Toivottavasti löydämme oikean yhteistyökumppanin, jotta kaikilla on mahdollisuus näin saada helpotusta arjen askareisiinsa uuden ja innovatiivisen Pikaveden avulla.

Avaa pakkaus ja sulata sisältö kattilassa.

Kuumenna kiehumispisteeseen ja kas, sinulla on heti käytettäväksi kiehuvaa vettä ruoanlaittoon.

5 kommenttia:

marketta kirjoitti...

='D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos päivän piristyksestä :D :D :D

Jael kirjoitti...

Kyllä nauratti kun luin siitä Jalostajan turhasta sekoituksesta, ja nyt nauratti vielä enemmän.PIkavesi,nerokas keksintö;D

Anonyymi kirjoitti...

😂😂 niin hyvä. Kiitos aamun nauruista.

T. Suski

Ulla kirjoitti...

No nyt ollaan innovaation lähteillä: body hydration -ominaisuus ja vielä sopii kaikkiin ruokavalioihin :-D Ihan täydellinen!