lauantai 8. joulukuuta 2018

Eräänlainen joulukalenteri...Monet blogit julkaisevat joulukuussa joulukalenterin, jossa joka päivälle on ohje kivaan jouluruokaan tai –askarteluun. Toinen toistaan upeampia päivityksiä. Ihanaa että toiset viitsivät. Huomasimme, että emme ole varanneet mitään materiaalia sellaiseen – kuten emme aiempinakaan vuosina. Mutta on meillä joulukalenteri, ei ihan perinteinen, mutta erilainen. Kas tässä, joulukalenteriaskartelua koiraperheeseen:


Otetaan tyhjä talouspaperiputki, suljetaan toinen pää, tiputetaan sisään yksi namipala ja suljetaan toinenkin pää. Annetaan putki koiralle, joka avaa joulukalenterinsa itse. Jos koiria on useampia, jokainen saa omansa.


Jouluaaton luukku on perinteisesti aina hiukan isompi kuin edelliset 23 päivää.

(Kuvan pingviinipaita ei ole vakiovaate eikä edes joulupaita, vaan se suojaa kyynärpäähän tehtyä pientä leikkausarpea siihen saakka kunnes tikit saadaan pois. On koiralle paljon miellyttävämpi kuin muovipönttö päässä.)

...ja näin tämän päivän kalenteriluukku on taas avattu...

3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Mahtavaa! Meen heti tekemään tuollaisen Bambille! Kiitos vinkistä, ja rapsutuksia teidän hauveleille!

luimupupu kirjoitti...

Pikaista toipumista! Nyt tuollainen kalenteri jo toimisi, pentuna olisi namien lisäksi syöty pakettikin.

Tuplaespresso kirjoitti...

Kannattaa säästää kaikki talouspaperirullat ja munakennot koira-askarteluun :) - myös muulloin kuin joulukuussa...
Koira oppii näiden kanssa tosi taitavaksi. Ensimmäistä ihmetellään ja natustellaan pitkään, mutta muutaman avattuaan koira oppii miten sisällön saa ulos mahdollisimman nopeasti ja vähällä vaivalla :)