lauantai 20. huhtikuuta 2013

Hääpäivän brunssi eli louniainen


Louniainen = lounas + aamiainen

Ehdottomasti paras hääpäivän muistaminen on hankkia laadukkaat brunssiainekset. Ja nehän M oli hankkinut. Tänä vuonna hääpäivä sattui lauantaiksi ja kun kaiken lisäksi aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta ja Algarveen luvataan 26 asteen lämpötiloja, niin ei tämä merkkipäivä paljon paremmaksi voisi muuttua.

Iso laatikollinen tuoreita mansikoita ja jättikokoinen säilykerasia sardiineja?      Ei sentään sardiineja, vaan ...
... samppanjaa.
Kattaukseen vähän erikoisemmat lautasliinat :-)
Paahtoleipää, pekonia, munakokkelia ja tryffelillä maustettua hanhenmaksapateeta sekä
jälkiruoaksi pannukakkua ja mehustettuja mansikoita.

Ei kommentteja: