Uutisten mukaan nyt koko Suomessa alkoi paras mansikan satokausi ja silloinhan niitä täytyy syödä niin paljon kuin ehtii. Mansikka sopii monenlaisiin ruokiin, jälkiruoaksi, leivontaan, salaatteihin, drinkkeihin, ja tietysti ihan sellaisenaan nautittavaksi. Tässä muutamia parhaita mansikkareseptejä heinäkuun herkutteluun. Reseptiin pääsee klikkaamalla ruoan nimeä.
Mansikkapannacotta, minttua ja basilikaa
Mansikoita viherpippuri-konjakkikastikkeessa
Romanovin mansikat ja valkosuklaamousse
Krepit, mansikkaa ja mascarponea
Raparperi-marenkitorttua ja ahomansikkasiirappia
Mansikkaleivokset Victoriakakun tapaan
Mansikkainen kuohuviinidrinkki
Mansikkaa, vesimelonia (ja giniä)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti