Lammasaterian valmistuksesta jäi
sen verran punajuurta ja fetajuustoa, että ne jatkojalostettiin pikku
munakasmuffineiksi, jollaiset on helppo tarjota aamiaiseksi tai vaikka napata
jääkaapista pieneksi hiukopalaksi. Yhteen kuuden kolon muffinivuokaan tarvitaan
neljä munaa.
Tämän ohjeen punajuuri, feta ja
kevätsipuli on helppo korvata lähes millä tahansa lihalla/kasviksilla/juustolla
mitä jääkaapista sattuu löytymään.
Pienet uunimunakkaat
4
munaa
3
rkl maustamatonta jogurttia
1
kypsä ja kuorittu punajuuri
1-3
kevätsipulia
pieni
pala fetaa
2
rkl hienoksi leikattua ruohosipulia
1
dl juustoraastetta (mozzarella)
suolaa
ja mustapippuria myllystä
hiukan
voita
Riko
munat kulhoon, lisää jogurtti ja vatkaa tasaiseksi. Mausta suolalla ja
mustapippurilla. Voitele 6 kpl muffinivuoan koloja voilla. Leikkaa kevätsipuli
ohuiksi viipaleiksi ja punajuuri muuten vaan pieniksi paloiksi.
Jaa
paistovuoan koloihin tasan kevätsipuli, punajuuripalat, feta muruina,
ruohosipuli sekä juustoraaste ja munamassa. Kypsennä munakkaita uunissa 200
asteessa noin 20-22 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti