Perinteinen juhlajuoma,
samppanja, muuttuu ihan uudenlaiseksi pienellä maustamisella. Tunnetuimmat
samppanjadrinkit ovat
Kir (mustaherukkamehua ja kuohuviiniä),
Kir Royal (mustaherukkalikööriä ja samppanjaa),
Bellini (tuorepuristettua persikkamehua ja proseccoa),
Mimosa (appelsiinituoremehua ja kuohuviiniä) sekä
Rossini (mansikkasosetta ja kuohuviiniä).
Meidän mielestämme mansikkasosetta on kuitenkin vähän ikävä lusikoida lasin pohjalta, joten Rossini kaipasi pientä parantelua aperitiivi/jälkiruokadrinkistä enemmän tervetulojuomaksi ja tällainen siitä tuli.
Kir (mustaherukkamehua ja kuohuviiniä),
Kir Royal (mustaherukkalikööriä ja samppanjaa),
Bellini (tuorepuristettua persikkamehua ja proseccoa),
Mimosa (appelsiinituoremehua ja kuohuviiniä) sekä
Rossini (mansikkasosetta ja kuohuviiniä).
Meidän mielestämme mansikkasosetta on kuitenkin vähän ikävä lusikoida lasin pohjalta, joten Rossini kaipasi pientä parantelua aperitiivi/jälkiruokadrinkistä enemmän tervetulojuomaksi ja tällainen siitä tuli.
Kesän kutsu
4
cl mansikkasiirappia (ohje täällä)
8
cl kuohuviiniä
koristeeksi
timjaminoksa ja tuore mansikka
Alkoholittomana
kuohuviinin sijasta kaadetaan hiilihapotettua kivennäisvettä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti