Mansikoiden paras sesonki alkaa kohta
olla jo ohi. Mansikkasalaatti oli kuitenkin vielä tehtävä viikonlopun
lounassalaatiksi. Litrasta mansikoita, puolikkaasta vesimelonista ja muutamasta
muusta aineksesta syntyy maistuva salaatti hetkessä.
Mansikka-vesimeloni-halloumisalaatti
1 litra mansikoita
puolikas vesimeloni
70 g rasia tuoretta babypinaattia
70 g rasia rucolaa
200 g halloumia
1 pieni punasipuli
1 pieni punasipuli
kourallinen tuoreita basilikanlehtiä
chilihiutaleita myllystä
hienoa merisuolaa
Rakenna salaatti suoraan lautasille.
Ota esiin neljä syvää lautasta.
Huuhtele pinaatit sekä rucolat ja
ravista ne kuiviksi.
Leikkaa vesimelonin sisus parin
sentin kuutioiksi.
Perkaa ja halkaise mansikat.
Leikkaa halloumi noin sentin kuutioiksi..
Leikkaa halloumi noin sentin kuutioiksi..
Kuori punasipuli ja leikkaa se
pieniksi kuutioiksi.
Tasaa ainekset lautasille. Viimeistele basilikanlehdillä, punasipulilla sekä chilihiutaleilla ja ripauksella suolaa.
Salaatinkastiketta ei tarvita, sillä melonista tulee paljon mehua ja mansikka antaa happamuutta.
1 kommentti:
Salaatit on niin helppo tehdä ja ne on niin raikkaita!♥
http://jasukuvaa.blogspot.com/
Lähetä kommentti