Parsa-gnocchipannu ja lohta
400-450 g pala nahallista lohta tai kirjolohta
Leikkaa kevätsipulit ohuiksi viipaleiksi ja
hienonna lehtipersilja sekä tilli ja raasta joukkoon hiukan sitruunankuorta. Kaikkiaan yrttejä saisi olla yhteensä noin
desilitran verran.
Mausta kala pienellä määrällä suolaa ja raasta pinnalle hiukan sitruunankuorta. Laita kala airfryerin koriin ja säädä lämpötilaksi 180 astetta ja ajaksi 8-10 minuuttia. Kahdeksalla minuutilla kala on semikypsää, kymmenellä minuutilla kypsää mutta vielä kauniisti lohkeilevaa. Yli 10 minuutin kypsennys kuivattaa kalaa jo liikaa.
Mittaa paistinpannulle vesi, kuumenna kiehuvaksi ja lisää gnocchit. Sekoittele gnoccheja kunnes vesi alkaa olla haihtunut ja lisää sitten öljy. Paistele gnoccheja hetki oliiviöljyssä. Lisää sitten paloitellut parsat sekä pakasteherneet ja sekoittele kunnes parsapalat ovat hiukan pehmenneet ja pakasteherneet kauttaaltaan lämpimät. Mausta suolalla ja sekoita. Lisää lopuksi yrttisilppu ja sekoita se ainesten joukkoon. Jos annokselle haluaa jonkin kastikkeen, ruskistettu voi sopii hyvin näiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti