keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Joulukeittokirja 2019 on kokoelma parhaita liharuokia


Tänä vuonna epätrendikkään ruokablogin parhaista resepteistä koostettu keittokirja on järjestyksessä jo seitsemäs ja kirjan aiheena liharuoka.

Kirja sisältää 59 reseptiä naudanlihasta, possusta, lampaasta ja broilerista – jotka lihat ovat ainakin vielä toistaiseksi sallittuja raaka-aineita ruoanvalmistuksessa. Mikäli tulevaisuudessa sattuisi olemaan toisin, tämä keittokirja toimii silloin ainakin historiateoksena siitä, millaisia herkkuja aidosta lihasta on joskus valmistettu.

3 kommenttia:

Helzu kirjoitti...

Mistä näitä saa hankittua?

Tuplaespresso kirjoitti...

@ Helzu
Nämä meidän joululahjakeittokirjat on tehty Ifolorin ohjelmalla. Se on tosi helppokäyttöinen ja kirjat on yleensä tulleet noin viikossa. Kannattaa käyttää hyväksi tarjouksia (ennen isänpäivää, ennen joulua, joulun jälkeen jne jne jne), jolloin kirjojen hinta voi olla jopa 30% halvempi kuin "normaalihinta".

On niitä muitakin kirjanteko-ohjelmia, kuten esim Blurb, mutta kun mä nyt olen aloittanut Ifolorilla, niin onhan se kiva että kaikki eri vuosien kirjat ovat samannäköisiä ja -kokoisia. Nyt täytyykin pikkuhiljaa alkaa miettiä mitä reseptejä laitetaan ensi joulun keittokirjaan. Kun kirjaa tekee vähän kerrallaan pitkin vuotta, niin ei sitten syksyllä iske aikataulupaniikki.

Helzu kirjoitti...

Kiitos vastauksesta!