tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vappu - juhlithan ihmisiksi, kiitos


Eräänä vappuna koko lähiympäristö oli niin täynnä pullonsirpaleita, että koirille piti hankkia turvakengät. Ei Söpö ja Höpö niin kauheasti rakasta kävellä kengät tassuissa, mutta minkäs teet. Mieluummin kengät päivän tai pari - kuin eläinlääkärireissu ja tikit sekä side vähintään viikon ajan.

Saa nähdä tarvitaanko näitä taas tänä vappuna... 


3 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Kannatetaan lämpimästi myös täällä koirataloudessa! Viime keväänä käytiin vakisaaressa tarkistamassa ensin voiko sinne mennä koirien kanssa jatkossa eli sirpaletilanne. Eikös parissa päivässä oltu heitelty kaksi mäyräkoirallista pullonsiruja pitkin kallioita, uimarantaan asti. Keräsimme sitten pari tuntia siruja. Ihme ja kumma ettei vielä ole sattunut mitään, koputan puuta jatkoa varten!

Ansku Gen kirjoitti...

Mä jouduin viime vappuna kantamaan 30 kiloisen koiran aamulla ulos kuselle, kun rapun eteen oli rikottu iso viinapullo. Tottakai juuri silloin kellari oli remontissa ja pyöräkellarista ei päässyt kulkemaan ulos. Ei kauheesti naurattanut nostaa sätkivää koiraa olkapäälle. Muuten tykkää kyllä olla sylissä, mutta voimiaan pinnisteleva omistaja ei ollut ihan mieleen.

Edellisenä iltana piti pienempien kanssa miettiä, voiko mennä ulos vai eikö voi. Toinen pelkää vieraita ihmisiä, outoja ääniä ja erityisesti humalaisia aivan hysteerisesti...

Tuplaespresso kirjoitti...

Vappu on "mielenkiintoista" aikaa. Eräänä vappuna vuosia sitten lauma tupsulakkisia aikuisia oli rakentanut Kaivopuistoon keilaradan: lasten leikkipuistoon oli aseteltu samppanjapulloja keiloiksi ja niitä sitten tämän kuningasajatuksen saaneet känniset tupsulakit keilasivat kumoon kilinkolin. Oli muuten muutama lasinsirpale...