sunnuntai 13. lokakuuta 2019

13.10. Kansainvälinen epäonnitsumisen päivä - myös keittiössä

 Koska epäonnistuimme muistamaan kansainvälisen epäonnistumisen päivän 13.10., julkaisemme uusintana päivityksemme aiheesta vuodelta 2013:
Tänään kuulemma vietetään kansainvälistä epäonnistumisen päivää.

Tänään siis myös jokainen kotikokki saa vapaasti polttaa pihvinsä, keittää sopan pohjaan, tarjota perheelle listeriksi keitettyä pastaa, puuroksi keitettyä risottoa, tehdä kirotusvihreitä blogipäivitykseen jne :)

******************************

 

Ole epäonnistuja!

Epäonnistumisen päivä on tänäkin vuonna 13. lokakuuta. Päivä on täydellinen typeryyksiin, virhearviointeihin ja noloihin tilanteisiin. Ole ylpeä epäonnistuja - varmaa on ainoastaan, että et ole yksin!

1. Epäonnistu. Löydät oman persoonallisen tapasi tehdä se - vieläpä sangen luontaisesti.

2. Jaa epäonnistumisesi Twitterissä (#dayforfailure tai #dff) ja selaa myös muiden epäonnistumisia. Me ihmiset olemme tottuneita epäonnistumaan.

3. Etsi erinomainen resepti, hanki laadukkaat ainekset, tee valmistelut täydellisesti - ja polta kaikki pohjaan. Tarjoile jäähdyteltyäsi hermojasi hetken.

4. Jaa kuvia epäonnistumisistasi Instagramissa. Lokakuun 13. päivänä skeittionnettomuudet ja punastuneet posket kulkevat käsi kädessä #dayforfailure ja #dff-hashtagien kanssa.

5. Tee konkurssi. Raha ei merkitse kaikkea, vai?

6. Pyydä sitä tyyppiä treffeille.

7. Etsi YouTubesta videoita hakusanalla "fail". Kukaan löytämilläsi videoilla ei aikonut epäonnistua - yrittämistä vain seuraa väistämättä toisinaan epäonnistuminen. Ja niitä videoita... niitä on paljon.

8. Käytä Facebookia kuten kaikkina muinakin päivinä. Jaa tarina päivästäsi. Oletko huomannut, että feilailua sisältävät päivitykset ovat usein tykätyimpiä?

9. Älä jaa näitä vinkkejä kaverillesi.

10. Opi epäonnistumisistasi.

4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Hauska päivä ja hyviä ohjeita, hih:) Pitääpä katsoa jos onnistuisi epäonnistumaan päivän kunniaksi;D

Tuplaespresso kirjoitti...

Mun ei aina tarvitse edes yrittää :)

Jael kirjoitti...

No totuuden nimessä ei minunkaan;D

Tuplaespresso kirjoitti...

:)